Wees welkom!

22 april 2021Lifestyle

Hi you gorgeous!


Me ongelooflijk bewust van de giga diversiteit onder de vrouwen.

En absoluut overtuigd dat ze veel meer gemeen hebben dan ze op het eerste zicht zouden denken.

Dat heeft mij er toe gezet om met mijn site/shop/blog als gemeenschappelijke deler te fungeren voor iedereen die zich vrouw voelt.

De slagzin van Scoop was geboren:

“ Door een vrouw, voor alle vrouwen”

Ik zet mezelf 100% persoonlijk in om alle door mij voorgestelde producten, zorgvuldig uit te kiezen, zelf te gebruiken en er van te genieten.

Vegan verzorgingsproducten, de fijnste, met de hand geselecteerde thee, mooie deco stukken en zeker niet onbelangrijk, een selectie kleding voor regular tot welgevormde plus size ladies.

Ik heb een vriendin gevraagd me te beschrijven, zodat ik dit kon gebruiken voor mijn website.

“Altijd makkelijker als het een ander voor je doet, ik laat wel weg, wat me niet aan staat!”gooide ik er met een kwinkslag achteraan.

Integer

Nauwkeurig

Goedlachs, gezellig en warmhartig

Enthousiast en met een gezonde portie eigenzinnigheid

 Of anders gezegd: een lekker kopje pittige chocolate cookie dream thee met een toefje kokoskrullen en een zachte smaak van gekaramiliseerde amandelen.

Dat kwam bij haar het eerste op.


Wat me vooral bezig gehouden heeft de voorbije jaren, is dat elke vrouw een manier zoekt om te dragen wat noodzakelijk is.

Een goede mama zijn, een loyale partner, lieve vriendin, interessante vrouw en in bepaalde omstandigheden liefst allemaal tegelijkertijd.

Alleen van het te lezen zou je al moe worden.


En jij dan? Wat wil jij zijn voor jezelf?

De meest moeilijke vraag ever! Zeker als je al jaren al het mogelijke doet om aan bovenstaande te voldoen.

Wanneer je in een sneltrein zit, heb je de tijd niet om erover na te denken en vlieg je gewoon in een rotvaart door alles heen.

Maar, wanneer er wat verandert en je tijd Moet nemen voor welke reden dan ook, dan kan je wel eens last hebben van dat onbehaaglijke gevoel en dan krijg je van je omgeving vaak de meest goed bedoelde raad, blijf bij jezelf, zorg goed voor jezelf.


Hoe doe je dat?

Wel, dat vraagt tijd en is een persoonlijke zoektocht.

Sommigen onder jullie vinden het door gewoon even een pauze te nemen van de dolle rit, er een weekendje op uit te trekken met een goede vriendin, hun partner of heerlijk alleen.

Of door zich te smijten in hun sport, koken of een andere hobby.

Anderen hebben wat meer tijd nodig, of nood aan een gespecialiseerde begeleiding.

Kortom, het maakt niet uit hoe, we willen het allemaal!

Ik zelf heb een hele weg afgelegd, maar vooral Corona heeft me de “itch“ gegeven.

De itch om er wat mee te doen.

Ik wilde echt alles met jullie delen, , ik vond plezier in to do’s op  zoeken, lekkere verwennerijen uit te proberen en mezelf heerlijk in de watten te leggen en eerlijk, ik werd die jogging die ik daarbij droeg echt K beu!


Het idee ontstond om alles waar ik blij van werd, bij jullie te krijgen, de dingen die mijn leven fijner, makkelijker en aangenamer maken, met jullie te delen, het concept “Scoop” zag het levenslicht.

En ongetwijfeld bestaat het al, ik claim niet dat ik het warm water hier uitvind, maar ik breng het wel tot bij jullie, op mijn  manier!

Regelmatig zal er een product in de kijker gezet worden.

Waar ik blij van word, vind je hier, waar jullie beter van worden daarnaar ga ik op zoek.

En natuurlijk probeer ik de  alledaagse dingen ook met jullie te delen, jullie zijn mijn tribe, wij zijn vrouwen!

Wij zijn niet alleen met ons raar gevoel, wij zijn niet alleen met onze onzekerheden, wij zijn niet de enigen die soms gillend willen wegrennen, of stilletjes onder de dekens willen kruipen met een goed glas wijn en voor de rest Niets!


Wij zijn allemaal gelijk!

Groot, klein, dik dun, hier bij Scoop, maakt het Niet uit!

Ik wil delen waar ik blij van word, waar ik mn innerlijke ziel, zowel als mn uiterlijke ik graag mee in de watten leg, gewoon omdat het kan en omdat er niets fijner is dan gewoon te neuzelen en jezelf net dat tikkeltje te verwennen, enkel en alleen omdat Jij dat verdient!


Wees welkom!